Novi mali oglasi

Poglej male oglase, ki so jih uporabniki objavili pred kratkim.

Dainese MTB rokavice

25,00€
Prodam 2x nošene kolesarske rokavice znamke Dainese,Velikost je MEDIUM, super ohranjene. https://www.dainese.com/row/en/bike/tactic-gloves-ext-203819272.html?cgid=bike&dwvar_203819272_color=BLACK%2FBLACK#start=1 Cena novih je 45€ jaz jih dam za 25€ Hvala za ogled lpM […]

Pokaži več oglasov

BAJK.SI spletna trgovina


Novo na blogu

Novice in zanimivosti iz kolesarstva

Sestavljanje sanjskega kolesa: Specialized Enduro S-Works

Poglejte v zakulisje sestavljanja sanjskega kolesa

Ryan Palmer, bivši mehanik v seriji svetovnega pokala sestavi Specialized Enduro S-Works, na katerega je namestil samo najboljše komponente dosegljive na trgu in s tem uresničil vizijo "sanjskega kolesa".

Sestavljeno kolo odlikuje tehnologija brezžičnega upravljanja menjalnika SRAM AXS, katera skrbi tudi za nadzor potopne sedežne opore RS Reverb. Pogonski sklop sestavljajo Shimanove komponente iz družine XTR.

Odpri članek
  • 0

Sestavljanje sanjskega enduro kolesa: EVIL OFFERING

TOP video za inspiracijo pred sestavljanjem novega kolesa za sezono 2020.

V video posnetku Gee Milner sestavi svoje ultimativno enduro kolo - Evil Offering. Na kolo je namestil individualno izbrane komponente, ki jih je združil v zares sanjsko enduro MTB "mašino".

Bi za gradnjo kolesa izbral iste komponente, ali bi se odločil za druge znamke in modele komponent? Sporoči v komentarju spodaj ;)

Odpri članek
  • 0

Novi BAJK.SI

Dobrodošli v novo desetletje!

Spletni oglasnik BAJK.SI, ki je med kolesarji prisoten že od leta 2012 naprej, se je v začetku leta 2020 moderniziral in razširil svoje funkcionalnosti.

Med glavnimi novostmi bi radi izpostavili tako hitrejše in stabilnejše delovanje oglasnika, kot pa tudi dodatne spletne funkcije.

Obiskovalci lahko po novem poleg prodaje in nakupov rabljene kolesarske opreme na blogu prebirajo novosti in zanimivosti iz sveta kolesarstva, ter o novostih tudi debatirajo na forumu.

Med večjimi novostmi bi radi izpostavili tudi lastno spletno trgovino, kjer boste lahko hitro in enostavno naročevali novo kolesarsko opremo priznanih proizvajalcev.

Predloge in komentarje lahko napišete kar na forum: https://bajk.si/forum/tema/bajk-si-je-nadgrajen/

Odpri članek
  • 0