29,99 € Muc-Off Amino Recovery Balm, obnovitveni balzam 150ML


Glavne informacije

Vrsta ponudbe: Prodam
Starost: Novo

Informacije o izdelku

Imate po napornih treningih občutek utrujenosti in bolečino v mišicah? Muc-Off amino obnovitveni balzam poživi, obnovi in osveži telo, hkrati pa nudi nežen občutek hlajenja!

Edinstvena formula bo pomirila, sprostila in pomladila vaše telo in s tem pomagala pri obnavljanju, ter povečala energijsko raven z uporabo aminokisline glutamin.

Med treningi in tekmovanji zaloge intramuskularnega glutamina upadajo, volumen mišičnih celic se zmanjšuje in mišice se začnejo razgrajati. To lahko privede do mišičnih bolečin.

Glutamin poveča skladiščenje glikogena in hidrira mišične celice. To povečuje sintezo beljakovin in presnovo energije, kar posledično pomaga izboljšati proces regeneracije telesa. Dodatek glutamina ima pomembno vlogo pri podpori okrevanju, povečanju obsega mišičnih celic in preprečevanju razgradnja mišic.

Amino glutamin poveča skladiščenje glikogena in hidrira mišične celice Ne vsebuje nobenih sestavin prepovedanih s strani WADA.

Vsebuje Amino Patch Technology

Poveča sintezo beljakovin in presnovo energije, kar posledično pomaga izboljšati proces regeneracije telesa. Nestrupena, koži prijazna, rastlinska naravna formula

SKU: MC.337

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 40€

29,99 €
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share by email
Kontaktiraj OPTIBIKE.SI