MTB TABLA (mtb-forum.si) se zapira!

Objavljeno od Poševno220, 10. Mar 2024 v Kolesarska tabla

Vsake toliko časa pogledam našo staro tablo in vidim, da se njeno delovanje zapira čez nekaj dni :( Zgleda je Facebook res popolnoma povozil spletne forume (tudi tukaj na forumu ni preveč aktivno).. Zapira res veliko enih spominov iz mlajših let in spoznavanja z MTB sceno..

Ali se kakšen "tablaš" najde tudi na tem forumu?
Hello, tukaj en tablaš :-D Ja veliko nas je odnesel facebook (skupine) in reddit. Čeprav imajo forumi še vedno svoje prednosti. Npr. v nemčiji podobni forumi "lavfajo na polno".
Še en Tablaš tukaj! Večna ji čast in slava :))
+1 ;)
+1
+1 :-D
, urejeno od Markos na 21. Mar 2024

Kot nekdanji pripadnik tiste sekte še vedno hranim v delavnici odrezke majic, ki so ble takrat najbolj kul ;)
Upam da delajo povezave:

https://ibb.co/WBJZ44L

https://ibb.co/Vqt02jn

Tole pa je še stara šola :))
+1
no, pa se en se najde ;D
Buschi, objavljeno na 16. apr 2024
+1
Hudo, Buschi. Res lepo videti, da so tudi taka legendarna imena migrirala sem :))

Mi je kar malo težko zaradi table, tudi ob zadnjih mesecih ko ni bilo nikjer več nobenega sem vedno rad vsak dan pogledal če je kaj novega :)) Tak mini dopamine hit.

So res nostalgični spomini za vse, ki smo sedaj 30+ in smo se v najstniških letih začeli zanimati za MTB ter težili starim mačkom z 10 enakimi temami mesečno katero kolo "se splača" za polirati lokalno gmajno in sanjali o tekmovanju na DH progah.... :))

Saj FB grupe so super, ampak je malo drugače odpreti forum in pogledati kaj je novega od včeraj..
+1 

tudi jaz sem dnevno spremljal žal "prazne" novosti na tabli
Me zanima če se bo poleg Buschija javila še kakšna legenda - Depresija, Čebelca, .... :)))
Pa če mene vprašaš, so se ti ljudje porazgubili, navsezadnje v 20 letih ti otroci odrastejo, odselijo, rataš dedek/babica in ti neke vrednote mladih let kot je recimo visenje na MTB foromu, niso več pomembne.

Za komentiranje te objave se prosimo prijavite ali registrirajte
Samo prijavljeni uporabniki lahko odgovarjajo na teme.