Rear shock dimenzije Trunnion 205x60

Objavljeno od Dragan, 8. Nov 2022 v Kolesarska tabla

Zdravo,

Rad bi zamenjal zadnji amortizer Lapierre trunion 205x60. Ker sem nov pri MTB me zanima ali bi lahko dal 205Lx65?
Ali kdo ve kaj ta "L" pomeni?

https://www.bike24.com/p2648965.html

hvala!
Koliko je videt, ta oznaka TR54 - 205Lx65 pomeni samo trunnion mount z dolžino 205mm in hodom 65mm. 

Odvisno od okvirja, če paše ampak najverjetneje ne, saj bi se okvir oz. nihajka stisnila več, kot je bilo dizajnirano (65mm namesto originalnih 60mm). Da se seveda amortizer predelat na mere med 205x57,5 do 205x65, ampak vprašanje, če se to splača, saj bi to vključevalo generalko (cca 100-120eur). 
Za okoli 300-400 (pa tudi za manj) eur pa se da rabljeno dobit marsikaj, ki bi s prve že pasalo ali pa, da se kupi rabljeno ceneje, kot je tale superdeluxe in se potem predela in stjuna (nastavi delovanje) na vaše kolo, težo ter stil vožnje pa imate potem amortizer, ki dela boljše kot velika večina direkt iz škatle.
Sicer pa z rabljenimi (in tudi v zadnjem času novimi) zadevami je fajn takoj po nakupu nest nekomu da pregleda, če vse dela kakor mora, in da ste popolnoma prepričani, da nebo kakršnih koli problemov. 

Predlagam, da si ogledate bikemarkt.de, tam se prodaja veliko raznoraznih stvari za kolesa po dobrih cenah, pa še z nemci pa avstrijci sem po večini imel vedno dobre izkušnje pri kupovanju ter prodajanju.

Lp
Za komentiranje te objave se prosimo prijavite ali registrirajte
Samo prijavljeni uporabniki lahko odgovarjajo na teme.