37,90 € MAXXIS Ardent 29×.2.40 EXO TR DC


Glavne informacije

Vrsta ponudbe: Prodam
Starost: Novo

Informacije o izdelku

Ena pnevmatika, vsi tereni! Maxxis Ardent se odlično znajde na vseh terenih in podlagah, primeren pa je tudi tudi za tekmovalce, saj z velikimi stranskimi čepi zagotavlja vrhunski oprijem tudi v hitrih zavojih. Sredinski del profila je idealen za pospeševanje in zaviranje, zaradi specifično oblikovanih čepov pa tudi minimalizira kotalni upor in s tem omogoča doseganje višjih hitrosti.

Pnevmatiko je zaradi svojega univerzalnega profila mogoče namestiti tako na sprednje kot na zadnje kolo, pogosto pa se zaradi svoje vsestranske uporabnosti znajde že serijsko nameščena na novih trail, vsegorskih in enduro kolesih.


LASTNOSTI:

* EXO zaščita – pnevmatika ima bočnice izdelane iz posebnega (gosteje tkanega) materiala, ki je odporen proti predrtju in obrabi. Zaradi večje vzdržljivosti so lahko bočnice tanjše, lažje in omogočajo prenašanje večjih obremenitev. Pnevmatika z EXO zaščito je še posebej primerna za kamnite in razrite poti, kjer je možnost prereza bočnice pnevmatike višja.

* TR – tubeless ready – omogoča možnost montaže brez zračnice (v kombinaciji z mlekom in TR obroči) daje veliko prednosti: vožnja pri nižjem tlaku, kar poveča oprijem, nižji kotalni upor, manj možnosti za predrtje, …

* DC – dual compound – plašč je izdelan iz dveh zmesi, ki imata različne trdote. Trša (62a) je uporabljena po tekalnem delu za zniževanje kotalnega upora, tako da lažje dosegate višje hitrosti, mehkejša (57a) pa zagotavlja večji stranski oprijem v zavojih.

* Zložljiva različica s kevlarjevim ležiščem, omogoča enostavnejše shranjevanje, manjšo težo in lažjo montažo v primerjavi s klasičnim žičnatim ležiščem.

* Priporočen (dovoljeni) tlak: 60 kPa / 4,0 bar.

* Teža: 805 gramov.

* SKU: 380678

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 40€

37,90 €
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share by email
Kontaktiraj OPTIBIKE.SI
 • Continental Mountain King II Protection 29 x 2.4

  Pnevmatike

  LJ Moste

  Posameznik

  33,00 €

  Nove MTB gume Continental Mountain King II Protection 29 x 2.4 Folding Black Chili - res vrhunske gume. Nove in nerabljene (redna cena 65 eur za kos). https://www.bike-components.de/en/Continental/Mountain-King-2-3-ProTection-29-Folding-Tyre-2018-Mod...

 • 2xcestni plašč Vittoria Rubino Pro Control G+ 28mm

  Pnevmatike

  LJ Moste

  Posameznik

  45,00 €

  Vittoria Rubino Pro Control G+ Isotech Folding Road Tyre * črna barva * širina 28mm * redna cena 40 eur na kos Več info https://www.veb-company.si/plasci-poltabular/plasc-vittoria-rubino-pro-iv-g20-9310137 (te moje so prejšnja verzija) Prodam samo v ...

 • Michelin Wild Enduro 27.5 x 2.4 Front

  Pnevmatike

  Ljubljana

  Posameznik

  15,00 €

  Prodam plašč Michelin Wild Enduro 27.5 x 2.4 z veliko profila. Lepo ohranjen.031505622