O nas

Naši začetki

Spletni kolesarski oglasnik se je s prvimi uporabniki srečal že leta 2012 kot prvi tovrstni oglasnik pri nas in sicer pod imenom »rabljena-kolesa.si«. V začetku leta 2015 smo z ekipo začeli pospešeno delati nadure, tako da smo lahko Slovenskim kolesarjem ponudili povsem prenovljeni oglasnik, BAJK.SI. V 2020 smo oglasniku dodali tudi blog, forum in spletno trgovino.

Naša vizija

Vizija ustvarjalcev BAJK.SI je združiti vse slovenske kolesarje na eno spletno mesto, kjer lahko uporabniki kar se da enostavno prodajajo ali kupujejo kolesarsko opremo, berejo novice in zanimivosti, ter se preko foruma družijo z ostalimi navdušenci.
Od preostalih spletnih strani se razlikujemo po tem, da se stalno razvijamo v sodelovanju z našimi uporabniki. Tako smo se prebili do enega izmed najbolj obiskanih spletnih mest s kolesarsko tematiko v Sloveniji.

Enostavna uporaba

Posebno pozornost smo namenili temu, da je spletni portal hiter in enostaven za uporabo. Tako na oglasniku in forumu, kot tudi v spletni trgovini zahtevamo kar se da malo podatkov, tako da postopek novega oglasa, forumske objave, ali pa zaključka nakupa v spletni trgovini poteka kar se da enostavno.

Oglas, ki prodaja!

Oglas objavljen na BAJK.SI vsebuje vse kar potrebujete za uspešno prodajo. Vsebuje namreč vse potrebne informacije, ki zanimajo morebitne kupce.
Ker oglas že vsebuje fotografije je le ta še posebej primeren za nadaljno deljenje na forumih, socialnih omrežjih in podobno.

Brskanje med oglasi

Ker pri objavi oglasa zahtevamo osnovne podatke o prodajanem artiklu lahko uporabnikom, ki med oglasi brskajo nudimo učinkovite filtre in kriterije.
Oglasi so sami po sebi razporejeni v logične in pregledne kategorije, tako da boste željen artikel našli hitro in brez težav s samo nekaj kliki.

Široka ponudba novih izdelkov

V spletni trgovini bajk.si/trgovina lahko uporabniki hitro in enostavno kupujete novo kolesarsko opremo, ki vam jih zagotavlja direktno BAJK.SI.
Prodajamo samo kvalitetne izdelke priznanih kolesarskih znamk.

Vedno na razpolago!

V primeru, da imate v zvezi z delovanjem spletne strani dodatna vprašanja … ali pa si želite samo sproščenega klepeta o kolesih;)  smo vam vedno na voljo preko elektronske pošte info@bajk.si.


Kontakt

OPTIBIKE Luka Pleško S.P.
Litijska cesta 224b
1261 Dobrunje

E-pošta: info@bajk.si