Oglašujte na BAJK.SI

Povežite vaš posel z tisočimi kolesarji, ki dnevno obiskujejo BAJK.SI

Izkoristite željo po nakupu

Uporabniki nas obiskujejo predvsem zaradi želje po nakupa kolesa ali kolesarske opreme. Zakaj jim nebi predstavili tudi vaše ponudbe?

Bodite vidni med kolesarji

Naši obiskovalci si delijo predvsem strast do kolesarjenja, generalno pa jih povezuje zanimanje za gibanje v naravi ter aktivno in zdravo življenje.

#1 kolesarski medij v sloveniji

Naša misija je povezovanje kupcev in prodajalcev kolesarske opreme. Visoka obiskanost nas uvršča med vodilne slovenske kolesarske medije.

887.910

MESEČNIH OGLEDOV STRANI*

114.276

MESEČNIH OBISKOV*

36.668

MESEČNIH UPORABNIKOV*

Oglasne pasice (banners)

Celovita rešitev za oglaševanje blagovnih znamk, kolekcij izdelkov, posameznih prodajnih akcij in novosti

Pasica 970x250 pikslov

Oglasna pasica velikih dimenzij je prikazana na zgornjem in najbolj vidnem delu spletne strani. Na malih ekranih jo za boljši prikaz nadomešča pasica velikosti 300x250 px.

Pasica 790x90 pikslov

Pasica prikazana na spodnjem delu strani, kjer ima obiskovalec zaradi aktivnega branja visoko pozornost. Na malih ekranih jo za boljši prikaz nadomešča pasica 300x250 px.

Pasica 300x250 pikslov

Pasica se prikazuje na velikih ekranih, kot tudi na mobilnih napravah, zato spada med najpogosteje prikazano dimenzijo na naši strani. Kockasta velikost omogoča dovolj prostora za učinkoviti prikaz vašega sporočila.

Cenik oglaševanja

Št. prikazov oglasov Trajanje oglaševanja Cena zakupa
250.000 14 dni 100 €
500.000 30 dni 175 €
1.000.000 30 dni 300 €
Kakšen model obračunavanja ponujate?     +
Cenik vsebuje podatek koliko časa se bodo vaši oglasi prikazovali in kolikokrat bomo vaš oglas prikazali našim obiskovalcem. Na ta način za svoj denar vedno dobite enake rezultate, saj plačate vnaprej določeno število prikazov in ne pavšalni mesečni znesek, kjer je uspešnost vašega oglasa odvisna od obiska spletne strani, ki vam oglaševanje ponuja.  
Kdaj je potrebno poravnati račun za oglaševanje?     +
Ob začetku sodelovanja se plačilo oglaševanja izvaja vnaprej. Za večja podjetja, agencije in obstoječe naročnike z dobro zgodovino sodelovanja pa se lahko plačilo po dogovoru izvede tudi po zaključku oglasne kampanje.  
Na kakšen način se oglasi prikazujejo?     +
Pred pričetkom oglasne kampanje nam posredujete oglasne pasice v vseh treh dimenzijah, ki jih podpiramo na BAJk.SI (970x250px, 728x90px in 300x250px), ki jih nato vrtimo oziroma prikazujemo enakomerno po spletni strani. Pogojno se lahko oglasno kampanjo izvede tudi samo z oglasno pasico v dimenziji 300x250px.  
Ali mi lahko pomagate pri izdelavi oglasne pasice?     +
Če želite vam lahko oglasne pasice pripravimo tudi mi za 50€ na posamezni dizajn, ki vključuje izdelavo pasice v vseh treh velikostih, ki jih uporabljamo na BAJK.SI

Ob mesečnem naročilu oglaševanja je izdelava oglasne pasice brezplačna.  
Kakšne so tehnične zahteve za pripravo pasice?     +
Pasice morajo pripravljene v JPG, PNG, GIF, HTML5 ali JS obliki. Največja velikost datoteke za posamezno pasico znaša 250 kb. Po dogovoru se lahko velikost tudi preseže.

Oglasne pasice morajo biti pripravljene v vseh treh dimenzijah, ki jih podpiramo na BAJk.SI (970x250px, 728x90px in 300x250px). Pogojno se lahko oglasno kampanjo izvede tudi samo z oglasno pasico v dimenziji 300x250px.  
Kakšno poročanje o uspešnosti oglaševanja je na voljo?     +
Oglase prikazujemo preko sistema Google AdManager, kateri omogoča zanesljivo serviranje oglasov in transparentno poročanje o uspešnosti oglaševanja. Ob zaključku oglasne kampanje vam posredujemo poročilo o uspešnosti oglaševanja, ki vključuje podatek o številu prikazov, številu klikov in razmerju med kliki in prikazi (CTR). V kolikor želite vam lahko poročila o uspešnosti oglaševanja pošiljamo na vaš email naslov tudi dnevno ali tedensko.   

Oglaševanje so nam zaupali