MAXXIS Ardent 27.5×2.40 EXO TR DC

34,90

Predvidena dostava:sreda, 26.02.2020
Brezplačna poštnina

Brezplačna poštnina do konca meseca februarja!

2 na zalogi

Zanesljiv nakup

Izdelke pošilja direktno ekipa BAJK.SI.

Enostavna vračila in menjave

Za izdelke, ki ne zadovoljijo vaših pričakovanj

Hitra dostava

Izdelke na zalogi običajno dostavimo naslednji delovni dan.

Šifra: 380379 Kategoriji: ,

Opis

Ena pnevmatika, vsi tereni! Maxxis Ardent se odlično znajde na vseh terenih in podlagah, primeren pa je tudi tudi za tekmovalce, saj z velikimi stranskimi čepi zagotavlja vrhunski oprijem tudi v hitrih zavojih. Sredinski del profila je idealen za pospeševanje in zaviranje, zaradi specifično oblikovanih čepov pa tudi minimalizira kotalni upor in s tem omogoča doseganje višjih hitrosti.

Pnevmatiko je zaradi svojega univerzalnega profila mogoče namestiti tako na sprednje kot na zadnje kolo, pogosto pa se zaradi svoje vsestranske uporabnosti znajde že serijsko nameščena na novih trail, vsegorskih in enduro kolesih.

LASTNOSTI:

  • EXO zaščita – pnevmatika ima bočnice izdelane iz posebnega (gosteje tkanega) materiala, ki je odporen proti predrtju in obrabi. Zaradi večje vzdržljivosti so lahko bočnice tanjše, lažje in omogočajo prenašanje večjih obremenitev. Pnevmatika z EXO zaščito je še posebej primerna za kamnite in razrite poti, kjer je možnost prereza bočnice pnevmatike višja.
  • TR – tubeless ready – omogoča možnost montaže brez zračnice (v kombinaciji z mlekom in TR obroči) daje veliko prednosti: vožnja pri nižjem tlaku, kar poveča oprijem, nižji kotalni upor, manj možnosti za predrtje, …
  • DC – dual compound – plašč je izdelan iz dveh zmesi, ki imata različne trdote. Trša (62a) je uporabljena po tekalnem delu za zniževanje kotalnega upora, tako da lažje dosegate višje hitrosti, mehkejša (57a) pa zagotavlja večji stranski oprijem v zavojih.
  • Zložljiva različica s kevlarjevim ležiščem, omogoča enostavnejše shranjevanje, manjšo težo in lažjo montažo v primerjavi s klasičnim žičnatim ležiščem.
  • Priporočen (dovoljeni) tlak: 65 kPa / 4,5 bar.
  • Teža: 750 gramov.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “MAXXIS Ardent 27.5×2.40 EXO TR DC”