MAXXIS Shorty 27.5 x 2.50 WT EXO TR 3C Maxx Terra

55,90

Predvidena dostava:ponedeljek, 24.02.2020
Brezplačna poštnina

1 na zalogi

Zanesljiv nakup

Izdelke pošilja direktno ekipa BAJK.SI.

Enostavna vračila in menjave

Za izdelke, ki ne zadovoljijo vaših pričakovanj

Hitra dostava

Izdelke na zalogi običajno dostavimo naslednji delovni dan.

Opis

Shorty odlikuje profil s srednje visokimi čepi, zato je odlična izbira za uporabo v spolzkih in razmočenih razmerah. Vsekakor pa se pnevmatika znajde odlično tudi na suhih površinah, kar jo naredi veliko bolj vsestransko kot podobni plašč v družini Maxxis – Wetscream, kateri je primeren izključno za uporabo v blatu.

Veliki, rahlo pod kotom postavljeni stranski čepi se odločno zabadajo v mehko podlago in zagotavljajo predvidljivo in stabilno vožnjo skozi hitre ovinke – ne glede na podlago, medtem ko pravokotno postavljeni sredinski čepi omogočajo veliko oprijema pri zaviranju in pospeševanju. Pnevmatika je primerna za uporabo tako na sprednjem, kot na zadnjem kolesu.

LASTNOSTI:

  • EXO zaščita – pnevmatika ima bočnice izdelane iz posebnega (gosteje tkanega) materiala, ki je odporen proti predrtju in obrabi. Zaradi večje vzdržljivosti so lahko bočnice tanjše, lažje in omogočajo prenašanje večjih obremenitev. Pnevmatika z EXO zaščito je še posebej primerna za kamnite in razrite poti, kjer je možnost prereza bočnice pnevmatike višja.
  • TR – tubeless ready – omogoča možnost montaže brez zračnice (v kombinaciji z mlekom in TR obroči) daje veliko prednosti: vožnja pri nižjem tlaku, kar poveča oprijem, nižji kotalni upor, manj možnosti za predrtje, …
  • 3C Maxx Terra  plašč je izdelan iz kombinacije treh zmesi gume v različnih trdotah. MaxxTerra je mehkejša kakor MaxxSpeed, zato ponuja več oprijema, a ima manjšo obrabo in kotalni upor kakor MaxxGrip. Mešanica je sestavljena iz osnovne plasti gume v trdoti 70a, sredinskih čepov v trdoti 50a in stranskih čepov 42a (nižja kot je številka, mehkejša je guma). MaxxTerra je pe posebej popularna v enduru, saj ponuja odlično razmerje med oprijemom in hitrostjo.
  • WIDE TRAIL (WT) – pnevmatika je primerna za platišča z notranjo širino od 30 – 35 milimetrov.
  • Zložljiva različica s kevlarjevim ležiščem, omogoča enostavnejše shranjevanje, manjšo težo in lažjo montažo v primerjavi s klasičnim žičnatim ležiščem.
  • Priporočen (dovoljeni) tlak: 50 kPa / 3,5 bar.
  • Teža: 965 gramov.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “MAXXIS Shorty 27.5 x 2.50 WT EXO TR 3C Maxx Terra”