Plašč MAXXIS Forekaster 27.5×2.60 EXO TR DC

44,90

Predvidena dostava:petek, 03.04.2020
Poštnina 2,90€brezplačna pri nakupu nad 50€

2 na zalogi

Zanesljiv nakup

Izdelke pošilja direktno ekipa BAJK.SI.

Enostavna vračila in menjave

Za izdelke, ki ne zadovoljijo vaših pričakovanj

Hitra dostava

Izdelke na zalogi običajno dostavimo naslednji delovni dan.

Opis

Kadar na kolo namestite Maxxis Forekaster lahko pozabite na muhasto spomladansko ali jesensko vreme in odidete na lokalne stezice. Pnevmatika je namenjena agresivnim XC in trail kolesarjem.

Srednje visoki čepi, ki so enakomerno razporejeni po profilu omogočajo odlično zasajanje v mehak teren, prav tako pa imajo v primerjavi z ostalimi tekmovalnimi pnevmatikam boljše samočiščenje blata in zemlje iz profila. Široki sredinski čepi razporejeni po sredini profila obljubljajo odličen oprijem pri zaviranju – tudi na najbolj spolzkih stezicah.

LASTNOSTI:

  • EXO zaščita – pnevmatika ima bočnice izdelane iz posebnega (gosteje tkanega) materiala, ki je odporen proti predrtju in obrabi. Zaradi večje vzdržljivosti so lahko bočnice tanjše, lažje in omogočajo prenašanje večjih obremenitev. Pnevmatika z EXO zaščito je še posebej primerna za kamnite in razrite poti, kjer je možnost prereza bočnice pnevmatike višja.
  • TR – tubeless ready – omogoča možnost montaže brez zračnice (v kombinaciji z mlekom in TR obroči) daje veliko prednosti: vožnja pri nižjem tlaku, kar poveča oprijem, nižji kotalni upor, manj možnosti za predrtje, …
  • DC – dual compound – plašč je izdelan iz dveh zmesi, ki imata različne trdote. Trša (62a) je uporabljena po tekalnem delu za zniževanje kotalnega upora, tako da lažje dosegate višje hitrosti, mehkejša (57a) pa zagotavlja večji stranski oprijem v zavojih.
  • Zložljiva različica s kevlarjevim ležiščem, omogoča enostavnejše shranjevanje, manjšo težo in lažjo montažo v primerjavi s klasičnim žičnatim ležiščem.
  • Priporočen (dovoljeni) tlak: 40 kPa / 2,8 bar.
  • Teža: 820 gramov.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Plašč MAXXIS Forekaster 27.5×2.60 EXO TR DC”